вторник, 5 августа 2014 г.

Посилка і виграна цукерка

Вчора прийшов мені пакуночок зі ScrapUA. Кому цікаво подивитись трішки скрапбагатств - перегляньте відео :)



Якщо у Вас є питання чи власні враження від товарів - напишіть про це у коментарях.
Дякую за увагу!


10 комментариев:

  1. Вітаю з такою корисною посилкою!
    Коврик действительно аааааааабалденный! Он (и такой же набор интсрументов) у меня уже год и я ни разу не пожалела о покупке.
    Единственно он довольно мягкий и иногда увлажненные заготовки могут порваться (производители МсГилл все делают только по сухому).

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую! Мені теж дуже подобається :). А тими бульками не можу натішитись :)

    ОтветитьУдалить
  3. о, да, они мега классные! Я теперь только об одном жалею - что рано коврик купила. Там у них есть еще мини набор булек (там такая бооольшая булька есть), шило и загнутый пинцет. НО, это все счастье продается только с ковриком ((((
    вот такой - http://www.scrapua.com/nabor-instrumentov-mcgill-paper-blossom-tool-kit-dlya-sozdaniya-obemnykh-tsvetov

    ОтветитьУдалить
  4. Ні, мені такий не підходить. Я спеціально брала той, що більше бульок і різний діаметр. Одна булька - то мені замало :).

    ОтветитьУдалить
  5. Таню, я мала на увазі, що булоб классно мати ВСЕ. Там дуже зручний пінцет і велика булька 12 мм. вони б класно доповнили основний набір. (адже там є ще 4 вільних місця).
    Але купувати його вже невигідно, бо там в наборі йде знову килимок (а він практичний дуже - у мене вже трохи менше року у використанні і досі я новий)

    ОтветитьУдалить
  6. Я щось не подумала, що вони один одного доповнюють :(. Я бо тоді теж мабуть замовила обидва ці набори з килимком в комплекті :).
    А на рахунок твого питання - спитай в дівчат в магазині - може комусь треба був окремо килимок - то вони б розділили. Хоча зараз килимки в наявності є, але коли їх не буде, то раптом... Тобі ж неспішно?

    ОтветитьУдалить
  7. Таню, привіт. Я таки не втрималася і купила той другий комплект. І ти знаєшь - килимой там інший! Він жовтого кольору і не такий м'який. Якщо в чорному булька тоне при натиску, то цей більш пружній - я навіть не знаю як сказати. Він мені нагадую товстий ФОМ. товщина у нього 5 мм, а у чорного 4 мм.
    А ще там дуже зручний інструмент із проріззю(той що довгий - він схожий на інст. для квіллінгу, але у нього діаметр від 4 мм до 6-7мм конусом) - легко можна пелюстки закртити (пінцет так не зробить, після пвнцету все одно трошки на краєчку залом.)
    До речі англійською килимки називаться
    чорний molding mat
    жовтий firm piercing mat

    Тож, якщо ти полюбляешь квіти робити сама і маєшь фінансову можливість - рекомендую! зайвими не будуть!

    Сподіваюся тобі було корисно...

    ОтветитьУдалить
  8. О бачиш!
    А ти не хочеш в себе показати різницю на фото, або й можливо додатково відео, - було б цікаво подивитись :)

    ОтветитьУдалить
  9. я зроблю через декілька днів. Завтра дитятко своє до саду віддавати буду перший день - от як віддам успішно, то обов'язково зроблю.

    ОтветитьУдалить
  10. Привіт
    ну що там з ковриками - розібралась?

    ОтветитьУдалить